Wie is Tobias van der Avort?

Geboren in Rotterdam en getogen in Capelle aan den IJssel heb ik een fijne jeugd gehad. Hutten bouwen tijdens de speelweek, met blikjes achter je fiets ’s ochtends op koninginnedag door de straten en lampionnenoptochten in de avond. Ravotten in de nieuw gebouwde wijken, golfballen zoeken in de weilanden en vissen in een van de vele sloten en in de Hollandse IJssel.
Mijn vader was vestigingsmanager bij de toemalige PTT Post in Krimpen aan den IJssel en mijn moeder altijd in buurt met haar uitgebreide boekenkast, onvoorwaardelijke liefde en wijsheid.

Door hun perceptie op het leven heb ik mijn basis gevormd. De twee belangrijkste pijlers hierin zijn: warmte, trouw en liefde voor je partner en iedereen om je heen in zijn of haar waarde laten. Er is geen één waarheid slechts een oneindig aantal varianten en elk thema of persoon verdient dus inleving.

Opgroeien

Toen ik 10 was scheidden mijn ouders en waren mijn moeder, mijn zus en ik aangewezen op de bijstand. Al vroeg lag de verantwoording voor diverse (huishoudelijke) taken op mijn schouders en zorgde ik voor mijn zus.

Moeders begon een paar jaar later aan haar HBO op d’r 33ste en haalde deze cum laude en ging het maatschappelijk werk in. Ik ging van mijn Christelijke basisschool richting de Middelbare school.

Vanaf die periode ben ik ook gaan werken bij een voor die tijd (’89) een ‘XXL’ supermarkt. Ik heb daar 6 jaar gewerkt met veel plezier, in een bijzonder en hecht team van studenten die daar ook parttime werkten en we groeiden in onze toenemende verantwoordelijkheden. Als ware een deel van het meubilair werkte ik totdat deze eenheid door nieuw management en een frisse wind structureel werd afgebroken.

Een hechte groep van mijn beste vrienden zijn daar in die periode ontstaan. We gaan nog regelmatig als een stelletje yuppen met (te) grote auto’s op heerlijke weekenden naar de Belgische Ardennen in altijd weer een andere ‘Belvilla’ voor 12 personen met open haard, sauna, zwembad of tafeltennismogelijkheid. Tegenwoordig zijn daar aardig wat kleintjes bij gekomen!
Na deze periode aan de slag gegaan in de horeca van Vroom&Dreesmann en voor die tijd nieuw en opvallend sterke formule ‘La Place’. Op hetzelfde moment gestart met de hotelmanagement opleiding in Den Haag omdat ik wist dat ik wilde ondernemen en mijn kansen in het leven op die manier wilde vergroten. Zeer leerzame studie, ondernemersplan als eindopdracht en een 6 maanden stage op de Conference & Banqueting afdeling van het Hilton in Antwerpen. De toon van mijn werkend leven was gezet…

Ondernemen

Op mijn 23-ste ben ik een internetbureau begonnen met twee van mijn beste vrienden. De één secuur programmeur en visionair conceptdenker, de ander zéér getalenteerd vormgever en 3d artiest.

In die tijd vanaf 1999 hebben we veel websites gebouwd voor grote en kleine bedrijven: Regus actiesites, Veilig Verkeer Nederland en zelfs voor Lever Fabergé, Sunil een online EK game met actiewikkels en al in de schappen…

Einde 2000 met een technische provider samengegaan in het puntje van Zuid Holland en in de vorm van een BV in de regio Rotterdam als internetbureau, cdrom producent en 3d animatiehuis verder gewerkt aan prachtige accounts van Microsoft banners tot aan Robijn commercials in 3d toe. Zie voor een overzicht van de klanten en projecten vanaf dat moment mijn CV.

En verderikenbea3


Ik ben getrouwd met de vrouw van mijn leven en 6 jaar geleden vader geworden van een tweeling.

Twee prachtige jongens nieuw in ons leven…je kan je voorstellen dat deze gebeurtenis een behoorlijke invloed op ons leven heeft. Het plaatst alles maar dan ook alles in een ander perspectief.

Het is niet meer ‘ik en jij’ maar ‘wij’. Een bijzonder proces. En wat zijn ze heerlijk om naar te kijken!

kids2In de opvoeding proberen wij het beste van twee werelden te combineren.

Enerzijds de realiteit van het leven in dit land, hard werken en geld verdienen en anderzijds de wereld als speelveld van onbeperkte mogelijkheden en ontelbare ontmoetingen.


Tegenwoordig wonen wij met ons gezin in het leukste dorp van Nederland: Zoeterwoude. 

Kernwoorden

Als ik mijzelf met een aantal kernwoorden moet omschrijven, dan zou ik noemen: inventief, pragmatisch en gedreven. Vooral klant én resultaatgericht. Betrouwbaar en 24/7 betrokken. Verder zorgt mijn decennium van technische bagage, rustige uitstraling en people skills dat ik in elke internetuitdaging of complex kader het overzicht bewaar.

Meer weten over mij?

Bekijk hier mijn CV. Benieuwd naar voor welke opdrachtgevers ik gewerkt heb? Bekijk dan hier mijn portfolio. Een kopje koffie drinken? Dat vind ik ook leuk! Ik vertel u graag in 20 minuten wat mijn ideeën zijn om uw website serieus aan een hogere omzet te laten bijdragen. Zin in een kopje koffie? Neem dan contact met mij op.