Klantenoverzicht

Etiket BV

Van enkele offertes per maand via de site is Etiketbv.nl in 6 maanden tijd een serieuze leadgenerator geworden van meer dan 30 offerte aanvragen per maand.

Berdien Stenberg

Rondom de boekrelease in april 2014 hebben we ingezet op een kostenefficiente Remarketing campagne in Adwords. Elke eenmalige bezoeker tijdens de boekrelease is tot 4 maanden daarna meerdere malen per dag op 'achtervolgende' banners getrakteerd. Nu tot structureel 4.000 bezoekers per maand.

Villa Paasberg Arnhem

In korte tijd (4-8 weken) hebben wij met aandacht en tijd gezorgd voor een doorlopende stroom van rondleiding aanvragen, brochure downloads, contactformuliertjes en sollicitaties via de site tot tientallen per week. Villa Paasberg is nu voor meer dan de helft bewoond en groeit sterk.

Loogman / BudgetOpslagBox

Budgetopslagbox is de budget formule van Loogman / Huureenbox.nl en beweegt in een zeer competitieve markt waar de aanbieders over elkaar heen vallen.

vision ooglaseren

Vision Ooglaseren

Doelstelling is het dominant aanwezig zijn online tussen de concurrentie en sturen op nieuwe straling meet afspraken door inzet van leadgenererende elementen in de hele site.

ThyssenKrupp trapliften

Voor ThyssenKrupp ben ik 2x per jaar als onafhankelijk adviseur betrokken en werp ik een inhoudelijke blik op de lopende SEA campagnes en SEO inspanningen van derde partijen.

Outplacement: Brand New Job

In 6 maanden tijd hebben we meer dan 30 (!) outplacement leads per maand weten te genereren welke de doorlopende basis is voor onze new business. Daarnaast een social media strategie losgelaten en in 1,5 maand een Facebook pagina ingericht en groot getrokken tot meer dan 1900 likes.

Allerzorg thuiszorg

Bij Allerzorg zijn we sinds jaar en dag bezig met het doorlopend verhogen van de sollicitaties op zorgvacatures, genereren van aandacht voor wondzorg en thuiszorg aanvragen in de verschillende regio's.

letselschade

Flyct claimt schade

Met veel aandacht, tijd en focus is binnen 6 maanden met een flink dosis creativiteit en out-of-the-box concepten zijn we van 1-2 internet aanvragen door slachtoffers naar 100 per maand gegaan. Anno 2014 lopen de aanvragen naar de 150+ per maand.