Online conversie en rendement deskundig verhogen? Ik ben Tobias van der Avort.

Op basis van ruim een decennium veldwerk heb ik mij ontwikkeld tot een pragmatisch en gepassioneerde online specialist en projectmanager met een stevige historie en diepgewortelde kennis en ervaring op het gebied van internet zoekmachine optimalisatie.

Graag ondersteun ik uw bedrijf structureel in de volgende vakgebieden:

referentie_tobiasvanderavort

Leadgeneratie: uw site heel belangrijk laten bijdragen aan uw omzet?

Slechts 2 á 3% van uw online-bezoekers neemt daadwerkelijk contact met u op. Wie zijn die andere 97% en hoe bereikt u die alsnog?

Het antwoord is even simpel als doeltreffend: Website-Leads.

tobiasvanderavort-leads2Als internet specialist kwam Tobias van der Avort terecht bij het DATA-collectief. Daar was men op dat moment bezig met de ontwikkeling van Website-Leads. Van der Avort liep meteen warm voor deze unieke tool en was een van de eerste gebruikers. Hij is nog altijd even enthousiast en laat er ook zijn eigen klanten van profiteren.

Website leads: uw website als businessversneller
Van der Avort: ‘Ik wilde graag weten wie mijn website bezoekt, zodat ik daar proactief achteraan kan. Daarnaast genereer ik ook leads voor mijn eigen klanten. Website-Leads sluit zo goed aan op mijn strategie, dat ik daarmee een wapen in handen heb om voor hen zelfs meer te doen dan dat. En de kosten staan niet in verhouding tot wat het je op kan leveren. In mijn geval hoef ik er op jaarbasis maar één goede lead mee te verzilveren om uit de kosten te zijn. En dan te bedenken dat er wel zo’n 15 per week binnenkomen. Ik bepaal zelf welke leads ik krijg.’

Op de vraag of de leads die hij ontvangt wel allemaal relevant zijn, antwoord Van der Avort: ‘de clou van Website-Leads is dat je zelf je profiel kunt bepalen. Aan de hand van een filter stel je in welke leads voor jou wel of niet interessant zijn. Alleen van die bezoeken ontvang je per mail een rapport. Het is trouwens boeiend om te zien wat er gebeurt als je de filters wat minder scherp instelt; ik was echt verrast wie er allemaal over mijn site heen vliegt.’

Sterke combinatie met Google Adwords
Als gecertificeerd partner van Google werkt Van der Avort al veel met Adwords voor zijn klanten. Over de combinatie met Website-Leads is hij razend enthousiast: ‘Als je de combinatie heel specifiek inzet, krijg je uitsluitend relevante bezoekers. Waanzinnig, want dit leidt tot louter leads! Je kunt voor een schijntje dus maximaal renderen; kansen die je zonder Website-Leads niet eens zou zien. Ik heb echt een andere sales-bril opgekregen.’

Uw website van kostenpost naar omzet verhoger
Eerlijk is eerlijk, het blijft wel een lead; je moet er zelf nog een klant van maken. Maar met een scherp filter weet je op welk trefwoord je gevonden bent en kun je de prospect voorzichtig benaderen. Met dit een-tweetje grote kans dat de strategie je wat oplevert.’ Is Website-leads ook iets voor u? Dankzij Website-Leads kan ik mijn klanten iets unieks bieden en dat geeft mij een sterke propositie en zo veel meer resultaat dan zonder…en levert dus iedereen iets op.

CoffeeSamen even een kop koffie drinken? Wilt u meer weten over deze unieke tool?
Neem dan via onderstaand formulier vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel u graag in 20 minuten alles over deze nieuwe manier van acquisitie met de inzet van uw site:

[contact-form-7 404 "Not Found"]